•  Gratis verzending vanaf €10,-
  •  Veilig betalen
  •  Snelle levering
  •  14 dagen bedenktermijn
 

Veilig winkelen heeft bij ons de hoogste prioriteit.

 

Klantenservice per e-mail of telefonisch.

 

Besteld vóór 17.00u, volgende werkdag in huis.

 

Bedenktermijn van 14 dagen.


Mobiel glassboard

Op zoek naar een professioneel glassboard op wielen? Bij Glassboard24.nl vindt u het volledige aanbod mobiele glassboards van Legamaster.

Mobiele glasborden spelen in op de behoefte aan een moderne en stijlvolle werkomgeving die daarnaast ook functioneel en innovatief moet zijn. Doordat de borden magnetisch, beschrijfbaar en uitwisbaar zijn, zijn ze bruikbaar op vele verschillende plekken. Denk aan kantoren en werkplekken, meeting rooms, vergaderruimtes, conferentiezalen en leslokalen.


mobiel glassboard voor kantoren en werkplekken

Glassboards zijn functioneel en wendbaar
Mobile glassboards zijn voorzien van een stevige voet met 4 zwenkwielen. Dat maakt ze heel wendbaar. U rijdt het bord zo van de ene kant van de ruimte naar de andere kant. Of u verplaatst het bord wanneer nodig naar een geheel andere ruimte binnen het gebouw. Dit bespaart u de aanschaf van meerdere glassboards.

Glasborden zijn magnetisch en beschrijfbaar met glassboard markers. Dat maakt de mogelijkheden eindeloos en zorgt ervoor dat u snel kunt schakelen. En door het dubbelzijdige oppervlak van deze mobiele glassboards is het schrijfoppervlak nagenoeg oneindig.

Inzetbaar voor vele doeleinden
De mobiele glasborden van Legamaster zijn ideaal voor brainstormsessies, het maken van aantekeningen, het delen van ideeën, het maken van planningen en om te informeren. Maar ook voor het inrichten van een verbeterbord zoals een Scrum bord of Visual Management bord zijn glassboards uitermate geschikt. Ze roepen op tot interactie en dragen perfect bij aan het visueel maken van plannen.

Topkwaliteit oppervlak met een lange levensduur
Onze verrijdbare glassboards zijn gemaakt om jaren lang plezier van te hebben. Het oppervlak is van zeer sterk veiligheidsglas met een krasvaste laag. En mocht het glas desondanks toch kapot gaan, dan zorgt veiligheidsglas voor zo min mogelijk letsel. Daarnaast zorgt de stevige stalen rand rondom het bord voor bescherming tegen stoten en botsen.